netvia

Netvia on verkkotunnusten rekisteröintiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Myymme siis rekisteröityjä omistamiamme verkkotunnuksia. Emme toimi verkkotunnusvälittäjänä.

Eri yhtiöidemme hallinnassa on noin 100 myytäväksi tai vuokrattavaksi rekisteröityä yleismuotoista verkkotunnusta. Merkittävimpinä verkkotunnussijoituksia on esimerkiksi www.verkkopankki.fi

Eli Netvia lyhyesti "pähkinän kuoressa"; myymme omistamamme domainin verkkotunnuksen tai rekisteröidyn yritysnimen teille. Ideoita löytyy, toteuta sinä ne. Lisäksi meillä on muutamia valmiiksi rekisteröityjä yritys aputoiminimiä verkkotunnuksineen, mutta emme myy ns. valmisyhtiöitä. 

_________________________________________________________________________
www.netvia.fi sivuillemme tulee nyt kesän aikana listatuksi myynnissä olevia verkkotunnuksia. Osa tunnuksista jää "hiljaiseen" myyntiin sekä huutokauppameklarin kautta huutokauppaan.

Tarjoamme myös palvelumuotoisena yrityksenne nimen tai brändin suojaukseen liittyviä palveluita esimerkiksi yrityksen nimeen tai palveluun liittyvien verkkotunnusten varauksia ja rekisteröintejä. Arvonlisäverolliset Netvia Yrityspalvelut tuottaa Netvia Group Oy. 

_________________________________________________________________


Haemme myös yhteistyökumppaneita, joten ota yhteyttä mikäli sinulla on joku huikea win-to-win b-to-b yhteistyöidea. 
Yritysapu; tilitoimistot ym. Internetpalvelut; mainostoimistot. Perintätoimistot; meillä on useita perintäalan verkkotunnuksia.

Nyt on internetmaailman ja yritysmaailman markkinat. Stay at home, kaikki on netissä. Yhden aikakauden loppu ja uuden aikakauden alku.