netvia

Netvia on suomalainen perheyritys, jonka kotipaikka on Seinäjoki.

Olemme verkkotunnusten rekisteröintiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Emme toimi verkkotunnusvälittäjänä emmekä tarjoa internetpalveluja, vaan myymme meille rekisteröityjä verkkotunnuksia. Eri yhtiöidemme hallinnassa on myytäväksi tai vuokrattavaksi rekisteröityjä yleismuotoista verkkotunnuksia. Yritys työllistää tällä hetkellä sivutoimisina yrittäjinä 2 henkilöä ja osa toiminnoista ostetaan alihankintana.

_________________________

Hyvällä yleisnimellä saat nopeasti ja edullisemmin rakennettua uuden brändin palveluillesi. Abstraktien nimien tunnetuksi tuominen vie enemmän aikaa sekä rahaa ja sellaisten löytäminen on mahdollisten asiakkaiden näkökulmasta huomattavasti hankalampaa. Hanki meiltä arvokkaita verkkotunnuksia salkkuusi ja ota niistä muodostuva hyöty kokonaisuudessaan käyttöösi. 

Meiltä löytyy myös muutama yritysaputoiminimi verkkotunnuksineen, emme kuitenkaan myy ns. valmisyhtiöitä, mutta meiltä saat pohjan, jolle rakennat brändisi.

Verkkotunnuksistamme muutaman mainitaksemme, salkustamme löytyy esimerkiksi verkkopankki.fi verkkopankki.net ja villas.fi sekä taidegalleria.com taidegalleria.net. Nämä ja monet muut meille rekisteröidyt verkkotunnukset, löydät vasemmalta valikoista sekä verkkokaupastamme. Kerromme mielellämme lisää. Parhaiten saat meihin yhteyttä sähköpostitse info(at)netvia.fi. Pyrimme vastaamaan saman vuorokauden aikana. 

_________________________

Osa verkkotunnuksista on hiljaisessa myynnissä, sekä ulkomaisten meklarien myynnissä.

Tarjoamme myös kartoituksia koskien yrityksenne nimeä, palvelua tai brändiä. Kartoitamme ja teemme ehdotuksen tarvittavista suojauksista koskien yrityksenne toimintaa. Emme tee verkkotunnusten rekisteröintejä itse, mutta voimme neuvoa tarvittaessa mistä sellaisia voitte tehdä. 
Arvonlisäverolliset Netvia konsultointipalvelut tuottaa Netvia Group Oy.